Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: heel goed gespeeld

1 augustus 2004 16:34

Verslaggever: K

Ruud Gullit liet voor de microfoon van Radio Rijnmond zondagmiddag weten dat zijn team heel goed gespeeld heeft. "Dat we vierde zijn geworden zegt me eigenlijk helemaal niets. We hadden beide duels het beste van het spel. Vanmiddag hadden we 7 kansen. dan heb ik het niet over potentiele kansen, maar echt open kansen voor de goal. Dat doet me plezier. Dat je dan met penalties verliest vind ik niet zo heel erg. het ging me om het spel. Als je kunt domineren tegen zulke tegenstanders en zoveel kansen af kan dwingen dan doe je het heel goed. Voorin moeten we alleen iets scherper worden. Maar over het ontbreken van doelpunten maak ik me geen zorgen. Als er een ingeschoten wordt dan is de ban gebroken. Ik verwijt de aanvallers an ook niets. Lazovic, die een antal goede kansen miste, komt wel elke keer in de positie dat hij kan scoren. Die scherpte is er dus wel. Pas als je geen kansen creeert maak ik me zorgen."

"Ik ben heel tevreden over het vertoonde spel. Er is de afgelopen weken hard gewerkt en ik zie elke wedstrijd terug waarop we getraind hebben. Ze voelen dat er op deze manier gedomineerd kan worden en resultaat behaald kan worden." Hoever de ploeg is kon Gullit niet aangeven. "Dat is moeilijk. We hebben een stapje gezet. Hopelijk kunnen we tijdens het seizoen meer stapjes maken."

De Feyenoord coach keek met plezier terug op de prestatie van de pas 17-jarige Zuiverloon. "Dat is heerlijk om te zien. De brutaliteit en flair is hetgene wat ik wil zien. Dat heeft hij uitgestraald. Daarbij heeft hij ook nog eens heel goed gevoetbald. Dat schept mogelijkheden voor de toekomst. Ook voor Feyenoord, dat spelers uit de jeugdopleiding kansen kunnen krijgen."

Tenslotte let Gullit weten genoten te hebben van het toernooi als geheel. "Hier voel je nog het respect van de tribunes. Daar kun je als speler van genieten. Niet alleen de tegenstander uitjouwen, maar respect voor wat er op het veld gebeurt" zo gaf Gullit nog een duidelijk statement af voor Radio Rijnmond.

Meer op




Tags

gullit rijnmond antal ban brutaliteit domineren gedomineerd hetgene hoever ingeschoten lazovic microfoon penalties potentiele schept scherper scherpte stapjes statement uitgestraald uitjouwen zuiverloon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda