Transparent
Inloggen
Sluiten

Eurosport zendt Feyenoord - Tottenham Hotspur live uit

29 juli 2004 17:39

Verslaggever: K

De zender Eurosport zendt op 3 augustus de vriendschappelijke wedstrijd tussen Feyenoord en Tottenham Hotspur rechtstreeks uit. Vanaf 19.15 begint het verslag met commentaar van Onno Hansum. In het Spaanse Sevilla strijden, naast de Rotterdammers en de Engelsen, Betis Sevilla en Partizan Belgrado om de Kappa Cup.

Voor Feyenoord is de Kappa Cup een uitstekende gelegenheid om zich te meten met teams uit de sterkste competities van Europa. De verwachtingen zijn ook dit seizoen weer hoog gespannen. De wedstrijd tegen Tottenham is in ieder geval een mooie test.

Tottenham Hotspur is de nieuwe club van de Nederlandse trainer Martin Jol en van de voormalig technische directeur van PSV, Frank Arnesen. Dit duo moet samen met manager Jacques Santini (voormalige bondscoach van Frankrijk) Tottenham terug aan de top van de Engelse Premier League brengen. Met Robbie Keane, Jamie Redknapp en Jermaine Defoe heeft Tottenham in ieder geval enkele topspelers in huis.

Als Feyenoord de wedstrijd tegen Tottenham wint dan komt het twee dagen later uit tegen Betis Sevilla. Betis Sevilla speelt al jaren in de subtop van de Spaanse Primera Division. Met spelers als Juanito en Joaquim wil de Spaanse ploeg dit jaar Champions League voetbal afdwingen.

Verliest Feyenoord dat speelt de ploeg opnieuw tegen Partizan Belgrado. Die ploeg versloeg onlangs Feyenoord nog in de finale om de Alpen Cup.

Uitzendingen Eurosport:

Dinsdag 3 augustus: Feyenoord ? Tottenham Hotspur, 19.15 uur, LIVE

Woensdag 4 augustus: Betis Sevilla ? Partizan Belgrado, 11:15 met vertraging

Donderdag 5 augustus: Betis Sevilla ? winnaar Feyenoord/Tottenham Hotspur
00.00 uur, met vertraging.

Meer op




Tags

tottenham sevilla betis eurosport partizan kappa vertraging alpen arnesen defoe division frankrijk hansum jacques jamie jermaine joaquim jol juanito keane onno primera redknapp robbie santini verslag zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda