Transparent
Inloggen
Sluiten

EMOL: UC ziet af van Acuna; middenvelder zeer teleurgesteld

28 juli 2004 20:38

Verslaggever: K

Volgens El Mercurio Online heeft Universidad Catolica laten weten niet in te gaan op de voorwaarden die Feyenoord heeft gesteld voor de verhuur van Acuna. De Chilenen zouden daarmee definitief afzien van de komst van de middenvelder van Feyenoord. Acuna liet weten dat om vijf uur in de morgen dat bericht te horen gekregen te hebben. Hij gaf aan heel erg teleurgesteld te zijn omdat hij zich volleidg had ingesteld om terug te keren naar zijn oude club. Volgens hem had hij diverse andere opties in Europa laten lopen om naar Universidad Catolica terug te kunnen. Volgens Acuna heeft de clubleiding van UC een verkeerde beslissing genomen en zouden ze zich moeten realiseren welke spelers echt van de club houden en daar volleidg voor willen gaan." Acuna gaf aan nog opties te hebben in Israel en Saudi-Arabie.

Meer op




Tags

acuna catolica emol universidad volleidg afzien arabie chilenen israel mercurio saudi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki