Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord orient zich op markt voor spits

30 augustus 2000 22:03

Verslaggever: RvN

Bert van Marwijk liet vandaag in Voetbal International weten dat Feyenoord zich op de voetbalmarkt aan het orienteren is voor de mogelijkheden om een targetspits aan te trekken. Eerder liet Van der Herik nog weten geen spitsen meer te zullen aantrekken. Bert van Marwijk liet weten in spitsen als Bob Peeters en Jan Vennegoor of Hesselink uitstekende mogelijkheden te zien voor het huidige team van Feyenoord. De club kan vanwege de financiele situatie dit soort spitsen echter nauwelijks aantrekken, aldus de trainer. Geruchten van fans als zou Feyenoord dus vele miljoenen willen uittrekken voor een centrumspits kunnen wel naar het land der fabelen worden verwezen.

Meer op




Tags

marwijk orient centrumspits fabelen herik hesselink peeters targetspits uittrekken vennegoor voetbalmarkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda