Transparent
Inloggen
Sluiten

Ono herhaalt interesse voor nieuwe uitdaging

21 juli 2004 12:55

Verslaggever: K

In het Rotterdams Dagblad herhaalde Shinji Ono dat hij openstaat voor een nieuwe uitdaging. "Dit wordt mijn vierde seizoen bij Feyenoord en ik denk dat ik na dit jaar ben uitgeleerd in Nederland. Als er een mooie club voor me komt, wil ik daar serieus over nadenken." Hij realiseert zich echter dat de kans op een mooie transfer op dit moment heel klein is. Ook zijn zaakwaarnemer liet zich in het RD in dezelfde bewoordingen uit. "Laten we niet roomser doen dan de paus. Het lijkt me normaal dat een speler na drie, vier seizoenen bij dezelfde club wel eens een keer wil vertrekken. En Feyenoord zal hem uiteindelijk toch ook wel een keer willen verkopen."

Meer op




Tags

ono nederland paus roomser rotterdams shinji uitgeleerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.546 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita berg degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg wehave wieffer willykment