Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruzeiro ruziet met Fred; Transfer Gerson Magrao volgens voorzitter niet in gevaar

13 juli 2004 21:21

Verslaggever: K

De transfer van Fred van Feyenoord naar Cruzeiro is nog steeds niet rond. Openlijk heeft de voorzitter van Cruzeiro inmiddels zijn irritatie geuit over het verloop van de onderhandelingen. Volgens hem komt het management van de speler bij elk nieuw gesprek met nieuwe voorwaarden en is bij hem inmiddels de limiet bereikt. Zoals bekend was Feyenoord met Cruzeiro een deal overeengekomen waarbij Gerson Magrao werd geruild met Fred. De Braziliaanse aanvaller speelde bij satellietclub America-MG maar Feyenoord bezit het meerendeel van de transferrechten van de speler.

De voorzitter liet weten dat de deal met Feyenoord rond is en hij de transfer van Gerson Magrao niet in gevaar zal komen. Volgens hem zal Cruzeiro desnoods de transferrechten in handen krijgen en hem terug uitlenen aan America-MG en hem dan over laten komen op het moment dat de zaakwaarnemer (en broer) van Fred de carriere van de speler niet meer wil blokkeren.

Meer op




Tags

cruzeiro gerson magrao ruziet geruild irritatie limiet meerendeel satellietclub uitlenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment