Transparent
Inloggen
Sluiten

Braga ziet af van Fred; Onderhandelingen met Cruzeiro nog gaande

6 juli 2004 20:48

Verslaggever: K

Gisteren liet het Portugese Sporting Braga weten ondanks een akkoord over de transfer van Fred af te zien van de Braziliaanse aanvaller. Hij hield de club aan het lijntje omdat hij een voorkeur heeft voor Cruzeiro. Onderhandelingen van Feyenoord met de Braziliaanse club hebben ondanks de positieve uitlatingen van de voorzitter van die club eind vorige week nog steeds niet het gewenste resultaat opgeleverd. Volgens onbevestigde berichten zou Feyenoord bij de ruil van Fred met de jonge talentvolle Gerson Magr?o geen bedrag willen bijbetalen. Cruzeiro zou 350.000 dollar bovenop de ruil vragen. De voorzitter liet tegenover Diario de Tarde weten te hopen donderdag meer duidelijkheid te hebben over de onderhandelingen die nog steeds gaande zijn.

Meer op




Tags

cruzeiro braga ruil bijbetalen diario gerson magr onbevestigde sporting tarde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.467 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal geertruida giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda