Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: doelstelling is de landstitel

5 juli 2004 18:41

Verslaggever: K

Op de persconferentie (lees een uitgebreid verslag op Feyenoord.nl) liet de nieuwe Feyenoord coach Ruud Gullit weten dat de landstitel het doel van Feyenoord is voor het komende seizoen. "Of dat haalbaar is, weten we nu nog niet, maar ik vind dat het kampioensschap altijd het uitgangspunt moet zijn van een club als Feyenoord." Hij wilde nog niet ingaan op de manier van spelen, maar gaf wel aan aanvallender, attractiever te willen gaan spelen in vergelijking tot vorig seizoen. "Maar ik vind wel dat de verdediging het fundament is van het elftal. De defensie moet staan en van daaruit kun je verder bouwen."

lees een uitgebreid verslag op Feyenoord.nl

Meer op




Tags

gullit landstitel verslag attractiever fundament kampioensschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda