Transparent
Inloggen
Sluiten

Borussia Dortmund denkt aan Ono

1 juli 2004 01:16

Verslaggever: K

Het Borussia Dortmund van Bert van Marwijk denkt aan Shinji Ono. De in grote financiele problemen verkerende club ontbreekt het volgens Van Marwijk aan overzicht en intelligentie in het elftal. Tegenover het Duitse Westline is Van Marwijk lyrisch over de middenvelder "Hij is een van de spelers met de beste techniek die ik ken. Hij kan in een 4-3-3 op alle posities op het middenveld spelen, is als nr 10 inzetbaar en zou perfect naast Sebastian Kehl passen." De club realiseert zich echter heel goed dat een transfer bij de huidige financiele problemen zeer moeilijk zal worden. Al blijft het feit dat met Ono de Japanse markt commercieel uitgenut kan worden ook voor Dortmund meespeelt in de gedachten.

Meer op




Tags

dortmund ono marwijk intelligentie kehl meespeelt sebastian shinji uitgenut verkerende westline

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.455 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda