Transparent
Inloggen
Sluiten

Samenwerkingsverband met FC Antwerp?

25 juni 2004 22:50 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: A

Het Rotterdams Dagblad had vrijdagmiddag een opmerkelijke primeur. De krant meldde namelijk in de huis aan huis uitgave dat Feyenoord een samenwerkingsverband met FC Antwerp heeft gesloten.

Het bericht is in meerdere opzichten opmerkelijk.
Zo is er het merkwaardige feit dat het RD dit bericht niet op de website heeft staan maar alleen in de papieren krant heeft staan.
Ook is het opvallend dat er vanuit het Feyenoordkamp (vooralsnog?) geen enkele mededeling naar buiten is gebracht omtrent een samenwerking met FC Antwerp.

Tenslotte baart het bericht opzien omdat Feyenoord in februari van dit jaar nog een samenwerkingsverband met Westerlo opgezet heeft om zodoende de salariseisen die in Nederland gelden voor niet-EU spelers te kunnen omzeilen. De krant meldt dat deze samenwerking nu op een laag pitje gezet zal worden.

De reden waarom FC Antwerp is uitgekozen heeft volgens de krant alles te maken met het feit dat Westerlo vorig seizoen promoveerde naar de hoogste klasse waardoor Feyenoord vreest dat de uitgeleende (vooral) Ghanese talenten onvoldoende opgesteld zouden worden.
Bij FC Antwerp, dat uitkomt in de Tweede Klasse, is die kans minder groot.
Daarnaast is het een publiek geheim dat beide clubs en dan vooral de supporters, "iets" met elkaar hebben en altijd al gehad hebben.

De eerste naam die genoemd wordt om bij FC Antwerp gestald te gaan worden is die van Jordan Opoku, die vorig seizoen nog uitkwam voor Excelsior.
De bedoeling zou zijn dat hij nog door twee landgenoten vergezeld zal gaan worden.

Discuseer HIER met andere Feyenoorders op het forum over dit onderwerp

Meer op Rotterdams Dagblad




Tags

antwerp samenwerkingsverband westerlo baart discuseer excelsior feyenoordkamp gestald jordan landgenoten nederland omzeilen opmerkelijk opoku opzien primeur rotterdams salariseisen uitgekozen uitgeleende uitkwam vergezeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijbehorend bijlow driessen dtk geluisterd gelul gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda