Transparent
Inloggen
Sluiten

"Feyenoord denkt aan middenvelder Cruzeiro in ruil voor Fred"

23 juni 2004 07:58 - Lance

Verslaggever: K

Terwijl Portugese media melden dat Sporting Braga al een akkoord zou hebben bereikt met Feyenoord over de overgang van de Braziliaan Fred naar Portugal, ontkent de broer en zaakwaarnemer van Fred dat. De reden waarom lijkt duidelijk. De Braziliaanse topclub Cruzeiro heeft zich op het laatste moment gemeld voor de diensten van de aanvaller. Eerder kwam Feyenoord met Santos niet tot een akkoord, maar Cruzeiro zou gezien enkele lucratieve verkopen over voldoende gelden moeten beschikken. De broer van Fred liet weten dat de spits veel liever naar Cruzeiro vertrekt dan het kleine Sporting Braga.

Feyenoord zou volgens het bericht van het Braziliaanse Lance interesse hebben getoond om de jonge middenvelder Gerson Magr?o in de deal te betrekken. Gerson Magr?o van Cruzeiro U20 deed onlangs mee op het Terborg Toernooi in Nederland en was daar een van de betere spelers van de club die uiteindelijk in de finale strandde tegen Boca Juniors.

Meer op Lance


Tags

cruzeiro braga gerson magr ruil sporting betrekken boca braziliaan diensten juniors lance nederland portugal santos strandde terborg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.344 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat ahmadi arnesen beek beraad bodegom botteghin bundesliga conteh dickie diemers dirkteur fer hamburg hanegem karim kermit kraan kristensen kuip linssen pauli petrovic ramesoe schelvis senesi toegevoegde twente varkenoord