Transparent
Inloggen
Sluiten

Paul Gascoigne in actie op toernooi Newcastle

18 juni 2004 19:34 - U.TV

Verslaggever: K

Feyenoord fans die naar Newcastle gaan voor het vriendschappelijke toernooi ter voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgen de mogelijkheid om Paul Gascoigne weer eens in actie te zien. De middenvelder liet tegenover U.TV weten een uitnodiging ontvangen te hebben om 15 minuten met Newcastle United mee te doen in het duel tegen Glasgow Rangers. Bij beide clubs kwam hij vroeger in actie. Hij gaf aan ook stiekem te hopen 15 minuten mee te mogen doen aan de kant van Glasgow Rangers in het tweede duel tegen Feyenoord of Sporting Lissabon. "Maar ik weet dat het voor de clubs serieuze wedstrijden zijn in de voorbereiding en ik wil de teams niet in de weg zitten."

Meer op U.TV




Tags

newcastle gascoigne glasgow rangers lissabon sporting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki