Transparent
Inloggen
Sluiten

Santos doet bod op Feyenoord's Fred

11 juni 2004 18:49 - Noolhar

Verslaggever: K

Zelf ontkende de manager van Santos dat de topploeg een bod heeft gedaan op de Braziliaanse aanvaller Fred, maar volgens de voorzitter van Am?rica-MG heeft de Braziliaanse ploeg een bod van 700.000 dollar ontvangen voor de aanvaller. De transferrechten van Fred liggen (in ieder geval grotendeels) bij Feyenoord als gevolg van afspraken rondom het samenwerkingsverband dat Feyenoord tot nu toe weinig opleverde. Wotte liet enige weken geleden weten Fred snel te zullen bekijken omdat hij eventueel in aanmerking zou komen voor de positie van de vertrekkende Bombarda. Om onduidelijke redenen wimpelde Fred eerder een overgang naar Feyenoord af. De voorzitter van Am?rica-MG liet weten het bod doorgestuurd te hebben naar Feyenoord dat uiteindelijk een beslissing zal moeten nemen het bod al dan niet te accepteren. Eerder werd nadrukkelijk een vraagprijs van 1,1 miljoen dollar genoemd.

Meer op Noolhar




Tags

santos rica bombarda doorgestuurd samenwerkingsverband topploeg vertrekkende wimpelde wotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave