Transparent
Inloggen
Sluiten

Vandaag EK U21 finale met Lazovic

8 juni 2004 07:44

Verslaggever: K

Vanavond staat om 20.45 uur in Duitsland de finale van het Europees Kampioenschap U21 op het programma. Daarin speelt Feyenoord aanvaller Danko Lazovic tegen Italie U21. Met een goed optreden kan de aanvalsleider van Servie & Montenegro niet alleen de finale voor zijn ploeg opeisen maar ook in aanmerking komen voor de topscorerstitel en de titel van beste speler van het toernooi. Alleen de schorsing voor de halve finale speelt hem daarin parten.

Servie & Montenegro verloor zowel in de kwalificatiepoule als vorige week op het EK in de poule van Italie en kent de Italianen dus als een soort angstgegner.

Al om 18.15 uur speelt Elmander met Zweden U21 om de derde plaats en daarmee en ticket voor de Olympische Spelen tegen Portugal.

Meer op




Tags

lazovic montenegro aanvalsleider angstgegner danko duitsland elmander italianen kwalificatiepoule opeisen parten portugal titel topscorerstitel zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki