Transparent
Inloggen
Sluiten

Saidi ontkent dat ploeg niet op de hoogte was

7 juni 2004 19:57 - Tunis Hebdo

Verslaggever: K

Bij terugkeer in Tunesie ontkende de nieuwe Feyenoord verdediger Karim Saidi dat zijn ploeg niet op de hoogte was van zijn trip naar Rotterdam om de transfer af te ronden. Volgens hem had hij een week voorafgaand aan de trip daarover contact gehad met de directeur van de club. Vlak voor zijn trip zei hij zijn club niet meer te hebben kunnen bereiken telefonisch.

Voor Saidi was meer interesse vanuit met name Frankrijk, maar de manier waarop Feyenoord hem volgde gaf de doorslag. "Feyenoord volgde mijn ontwikkeling op het Afrikaans Kampioenschap en deed dat zeer discreet, ze misten zelfs geen duel van het Olympisch nationale elftal en waren zelfs aanwezig in Nigeria. Tegelijkertijd bedankte hij Trabelsi voor zijn positieve woorden toen de staf van Feyenoord hem benaderde voor meer informatie over de persoon Saidi.

Een echte vakantie is er niet voor Saidi. Tot 1 juli heeft hij verplichtingen en vanaf die datum wordt hij in Rotterdam verwacht om te acclimatiseren voor de eerste training op de vijfde.

Meer op Tunis Hebdo




Tags

saidi acclimatiseren afrikaans benaderde discreet frankrijk karim nigeria trabelsi tunesie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg