Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord toont interesse voor Schot Kerr

6 juni 2004 11:30 - Sunday Herald

Verslaggever: K

De jonge Schot Brian Kerr liet weten dat Feyenoord interesse heeft getoond. De middenvelder heeft een goede band met Ruud Gullit die hem op 17-jarige leeftijd liet debuteren bij Newcastle United. Kerr zou heel graag weer herenigd worden met zijn voormalig coach. Naast Feyenoord zouden ook Bayer Leverkusen en drie Engelse clubs en Aberdeen en Motherwell interesse hebben getoond. Tot een concreet aanbod van Feyenoord is het nog niet gekomen. De sterke en hardwerkende middenvelder werd de laatste jaren uitgeleend aan Coventry City, Livingston en nogmaals Coventry City.

"Een aantal spelers konden het niet zo goed vinden met Ruud bij Newcastlke, maar ik kon niet echt klagen omdat hij me op de bank zette in de Premier League op 17-jarige leeftijd. Het is duidelijk dat als ik een kans krijg op een transfer, ik dat onmiddelijk zou doen. Hun interesse is nog steeds daar, maar ik moet afwachten wanneer ze met een concreet aanbod komen" aldus Kerr over Feyenoord in de Sunday Herald.

Zie profiel: Kerr

Meer op Sunday Herald




Tags

kerr coventry aberdeen bayer gullit hardwerkende herald herenigd klagen leverkusen livingston motherwell newcastle newcastlke onmiddelijk sunday uitgeleend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lachwekkend lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda