Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Saidi krijgt geen staartje meer

4 juni 2004 18:57 - Le Quotedien

Verslaggever: K

De transfer van de Tunesier Saidi lijkt geen staartje meer te krijgen. In eerste instantie reageerde de manager van de club heel boos dat het nationale elftal toestemming had gegeven aan Saidi voor een korte trip naar Nederland om zijn transfer af te ronden en een medische keuring te ondergaan. De club was daarbij niet op de hoogte gesteld. Hoewel Club African dat de bond nog steeds heel kwalijk neemt, lijkt de transfer daarmee geen staartje meer te krijgen.

De manager liet weten dat er in het contract een transferclausule waarvoor de verdediger wegkan (er worden bedragen van 450.000 dinars (een kleine 300.000 euro) en 350.000 euro genoemd) stond, waardoor hij verder niets aan de transfer kan doen. Wel liet hij weten het vorige management zeer te verwijten een dergelijke clausule te hebben opgenomen bij het verlenging van het contract van de verdediger tot 2008, omdat hij veel meer zou kunnen opbrengen.

Meer op Le Quotedien




Tags

saidi african dinars keuring nederland transferclausule tunesier verlenging wegkan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb