Transparent
Inloggen
Sluiten

Excelsior blijft in eerste divisie na nederlaag tegen De Graafschap

3 juni 2004 22:01

Verslaggever: K

Excelsior is er niet in geslaagd om promotie naar de eredivisie af te dwingen. In de beslissende wedstrijd kwam de ploeg op 1-0 voor in eigen huis tegen De Graafschap. In een spannende thriller kwam De Graafschap vervolgens tot 1-2. Na de 2-2 van Excelsior ging De Graafschap in de slotminuten alsnog met de winst aan de haal. Een gelijkspel was sowieso onvoldoende geweest omdat Heracles na een 2-0 achterstand bij Volendam alsnog op 2-2 kwam. De Graafschap voegt zich nu bij Vitesse als tweede club die via de nacompetitie een plaats in de eredivisie verdiend.

Na afloop moest er afscheid genomen worden van de vertrekkende spelers en coach henk van Stee, die naar Feyenoord komt, terwijl het de teleurstelling van de uitschakeling moest verwerken en moest toezien hoe De Graafschap een feestje vierde.

Meer op




Tags

graafschap excelsior eredivisie heracles nacompetitie promotie slotminuten stee thriller vertrekkende vitesse volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki