Transparent
Inloggen
Sluiten

Oude club Saidi boos: "wij wisten niets van transfer"

3 juni 2004 21:32

Verslaggever: K

Tegenover de Tunesische krant Le Quotedien reageerde Club African manager Salah Thabti wel heel merkwaardig op het nieuws over de transfer van Karim Saidi naar Feyenoord. Volgens de manager was de club helemaal niet op de hoogte van het rondkomen van de transfer van de speler. De club was in de veronderstelling dat de jone centrale verdeidger bij de nationale ploeg verbleef. Van de leiding van de nationale ploeg zou de speler toestemming hebben gekregen voor de afhandeling van de transfer naar Nederland te komen en toestemming hebben gekregen een medische keuring te ondergaan. Volgens de manager zou de club daarbij totaal niet zijn ingelicht. De boze manager zou daarom formeel schriftelijk opheldering hebben gevraagd bij de speler en de nationale bond. Een en ander zou door het nationale team, Feyenoord en de speler zelf zijn geregeld.

Uit het artikel blijkt verder dat het wel duidelijk was dat de transfer al enige tijd in de pijplijn zat. Feyenoord gaf bij de bekendmaking van de transfer aan dat het voor het rondkomen met de speler al een principe-akkoord had met diens club.

Daaruit zou je mogelijk kunnen concluderen dat Feyenoord al enige tijd rond was over de eventuele transfersom, maar dat op het moment dat Feyenoord besloot definitief tot zaken over te gaan, de oude club van de speler door geen van de partijen werd ingelicht.

Een opmerkelijk bericht is het in ieder geval wel. Het krantenbericht meldt verder dat er 420.000 dinar gemoeid zou zijn met de transfer, zo'n 250.000 euro.

Meer op




Tags

saidi afhandeling african dinar formeel jone karim keuring krantenbericht nederland opheldering opmerkelijk pijplijn quotedien salah schriftelijk thabti tunesische verdeidger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot brighton citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid post potter pusic scouten sildenafil slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur wieffer yoda zeb