Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord A1 verliest finale Eurovoetbal toernooi

31 mei 2004 18:20

Verslaggever: K

Feyenoord A1 heeft verrassend de finale bereikt op het Eurovoetbal toernooi. Na een moeizame start in de poule plaatste Feyenoord zich nipt voor de halve finales via een paar goede overwinningen. Daarin won de ploeg knap van het Mexicaanse Chivas met 3-0, al hoewel ze geholpen werden door een rode kaart aan Mexicaanse kant. Jardim, Kujovic en De Guzman waren de doelpuntenmakers voor de Rotterdammers.

In de finale troffen zij opnieuw de sterke Argentijnen van Boca Juniors. De Argentijnen bleken uiteindelijk met 0-1 te sterk. Maar de jeugdige ploeg mag terugkijken op een goed weekend met de finaleplaats als verdiende prijs.

Meer op




Tags

eurovoetbal boca chivas finaleplaats guzman jardim jeugdige juniors kujovic nipt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.431 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend dtk fardau fitheid gelul hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters persie ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki