Transparent
Inloggen
Sluiten

Ghanese selectie met 10 Feyenoorders zorgt voor irritatie

31 mei 2004 16:16 - Graphic

Verslaggever: K

Onlangs werd duidelijk dat voor een trainingskamp van Ghana U20 ter voorbereiding op de WK kwalificatieduels maar liefst 10 Feyenoorders (van Feyenoord Ghana) waren geselecteerd in een selectie van 29 man. Die selectie zorgde in Ghana voor veel onrust. Naast de 10 Feyenoorders waren twee andere clubs aan de kust van Ghana met 5 spelers vertegenwoordigd en ook de resterende spelers kwamen uit dezelfde regio. Na veel onrust heeft de voorzitter van de organisatie van voetbalclubs (in Nederland te vergelijken met het ENV) de bondscoach van Ghana U20 precies een week de tijd te geven om zijn selectiebeleid te verklaren. Is die verklaring niet afdoende dan wil hij stappen ondernemen. Hij beschuldigde de bondscoach ervan bevooroordeeld te zijn en clubs gunstig te stemmen door spelers te selecteren.

De coach liet in een reactie weten niet te willen reageren op de eis tot uitleg over de selectie. Volgens hem is de enige manier door te presteren in de interlands te bewijzen dat hij gelijk heeft. Lees meer over de reactie van de coach.

Meer op Graphic




Tags

ghana irritatie afdoende beschuldigde bevooroordeeld env kwalificatieduels nederland ondernemen selectiebeleid trainingskamp voetbalclubs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.494 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda