Lazovic ondanks blessurevrees 'gewoon' weer in actie, maar verliest van Italie

29 mei 2004 22:38

Verslaggever: K

Twee dagen geleden liet Danko Lazovic op feyenoord.nl nog weten dat hij vreesde dat het EK U21 voor hem over was vanwege zijn opgelopen blessure. Het duel tegen Italie op zaterdag zou hij in ieder geval zeker missen, zelfs een wonder zou daar niet bij kunnen helpen. Vanavond kon hij echter na rust alweer in actie komen voor Servie & Montenegro. Het stond op dat moment al 2-0 voor Italie en zijn land had de aanvalsleider dan ook hard nodig. Onder zijn leiding ging de ploeg ook prompt beter spelen en kreeg het nog een paar kansen om beter in de wedstrijd te komen. 4 minuten voor tijd werd het nog 2-1, maar daar bleef het bij. In een spectaculaire slotfase waarbij de ploeg van Lazovic Italie het erg moeilijk maakte liep de Feyenoord aanvaller nog een gele kaart op. Om de halve finale te bereiken zal de ploeg moeten winnen van het sterke Wit-Rusland.