Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: Ekramy na de zomer weer terug voor stage; andere verhalen in Egypte

26 mei 2004 18:30

Verslaggever: K

Volgens Feyenoord heeft Ekramy een goede indruk achter gelaten en komt hij na de zomerstop weer terug voor een stage waarbij Feyenoord hem ook in een oefenduel aan het werk kan zien. Feyenoord wilde hem al tegen Vaassen laten spelen, maar dat ging om onduidelijke redenen niet door. Aanvankelijk liet Feyenoord weten dat het Ekramt niet kende en dat hij slechts op eigen verzoek een weekje mee kwam trainen. Dat lijkt allemaal dus toch serieuzer.

In Egyptische media ging er een ander verhaal. Hij zou een aanbod hebben gekregen wat hij vooralsnog niet accepteerde. Hij zou vervolgens naar Frankrijk zijn vertrokken voor een stage bij een andere club.

Meer op




Tags

stage ekramy egypte egyptische ekramt frankrijk vaassen weekje zomerstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris