Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord - FC Zwolle hoogst gewaardeerd door Feyenoord fans

22 mei 2004 09:23

Verslaggever: K

De laatste wedstrijd van het seizoen, de zevenklapper tegen FC Zwolle, werd door de fans uiteindelijk de hoogst gewaardeerde wedstrijd van Feyenoord dit seizoen. Het kreeg maar liefst gemiddeld een 8,26 van de fans op Feyenoord Netwerk. Het tweede duel Feyenoord - FC Twente (3-2) moest het doen met een waardering van een punt minder, 7,26. Slechts zeven duels haalden een waardering van meer dan een 7. Opvallend genoeg zat daar een nederlaag bij, in de Amstel Cup tegen FC Twente. Het laagst gewaardeerde duel werd Feyenoord - FC Groningen (1-2), dat duel kreeg een 3,19.

Uitduels werden net iets hoger gewaardeerd dan thuisduels. Het zal verder geen verrassing zijn dat de tweede seizoenshelft veel hoger gewaardeerd werd dan de eerste seizoenshelft.

Meer gegevens over Match of the Season

Meer op




Tags

twente amstel groningen match uitduels zevenklapper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.441 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda