Transparent
Inloggen
Sluiten

Mooi afscheid van spelers in volle Kuip

16 mei 2004 16:44

Verslaggever: RvN

Naast het afscheid van Van Marwijk werd er afscheid genomen van Swerts, De Nooijer, Bombarda en natuurlijk van Van Persie en Kees van Wonderen. Direct na afloop gingen ze terug in de catacomben en werden ze vervolgens een voor een opgeroepen. Van voorzitter Van den Herik kregen ze vervolgens bloemen en een Feyenoord shirt aangeboden. In eerste instantie was het de beurt aan Gill Swerts en vervolgens Gerard de Nooijer en Bombarda. Daarna was er een gemengd applaus voor Van Persie. Hij arriveerde vanmiddag niet op tijd voor de start van het duel, maar verdiende uiteraard wel een mooi en waardig afscheid. "Allemaal bedankt voor de sfeer en de steun de afgelopen. Ik hoop dat ik ooit nog terug kan komen" aldus Van Persie.

De meeste aandacht ging uit naar Kees van Wonderen. "Een afscheid van een man die altijd zichzelf is gebleven" aldus stadionspeaker Peter Houtman. Tot een goal kwam hij niet in zijn laatste wedstrijd al deed de ploeg daar alles aan. "Alle ballen op Kees ole ole" klonk het dan ook veelvuldig. Zijn schoten troffen echter geen doel. "Er is een tijd van komen en gaan. De tijd van gaan is nu aangebroken" aldus Van Wonderen. "Dit was een onvergetelijke tijd. Acht jaar spelen in een fantastisch stadion en acht jaar spelen voor een fantastisch publiek" aldus Van Wonderen. Hij genoot zichtbaar van de huldiging en het eerbetoon al weigerde de nuchtere van Wonderen op de schouders te gaan bij aandringende spelers.

Meer op
Tags

wonderen persie bombarda kuip nooijer ole swerts aandringende applaus bloemen eerbetoon gemengd gerard gill herik houtman huldiging klonk marwijk nuchtere onvergetelijke stadionspeaker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.146 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane babalola benfica black breedte carranza danall dtk geertruida gimenez hadj hamberg julian kloese middenveldert mil mls moussa oranje persie priske slot smal sobat socrates stengs timber ueda wieffer yoda