Transparent
Inloggen
Sluiten

Turkse verdediger in verband gebracht met Feyenoord

7 mei 2004 11:49

Verslaggever: K

De Turkse rechtsback Onder Turaci wordt in Belgische media in verband gebracht met Feyenoord. De 22-jarige rechtsback speelt de laatste twee seizoenen voor Standard Luik. Volgens BFP Nieuws die met dit nieuwtje kwam, is het bericht afkomstig uit de Belgische krant Het Nieuwsblad. O.a. het Belgische sport.be, voetbalkrant.com en standardleige.com maken er melding van.

Probleem zal zijn dat de verdediger, die alle Belgische nationale jeugdteams heeft doorlopen nog een contract tot 2007 heeft bij Standard Luik. Het lijkt er overigens op dat hij toch voor het Turkse nationale elftal zal gaan kiezen. Hij is daarvoor inmiddels geselecteerd voor oefenduels na de competitie (zie het Franstalige La Libre)

Profiel Turaci: Standard

Meer op




Tags

standard luik turaci bfp franstalige libre nieuwsblad nieuwtje standardleige voetbalkrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.531 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave