Transparent
Inloggen
Sluiten

Nipte overwinning Jong Feyenoord op Excelsior; bij verlies Jong Ajax tegen Jong PSV alsnog titel voor Feyenoord?

3 mei 2004 21:28

Verslaggever: K

Jong Feyenoord wist pas in de laatste minuut de overwinning tegen Jong Excelsior veilig te stellen. Vlak voor tijd scoorde de Chileen Jorge Acuna de beslissende 2-3 treffer. Mulder en Curth maakten de doelpunten. Het is de vraag of Jong Feyenoord nog kans maakt op de titel. Zelf is het inmiddels al uitgespeeld. Indien Ajax de drie punten aftrek vanwege de gebeurtenissen na Jong Ajax - Jong Feyenoord accepteert gaat Jong feyenoord weer aan de leiding in de competitie. (Jong Ajax won maandagavond op De Toekomst van Jong Heerenveen). Uitgaande van drie punten in mindering dan is Jong Feyenoord alsnog kampioen als Jong Ajax uit bij PSV in het Philips Stadion niet weet te winnen. Het doelsaldo van Jong Feyenoord is veel beter dan dat van Heerenveen, waardoor die ploeg is uitgeschakeld.

Stand aan kop:
Ajax 23-50
Feyenoord 24-49
SC Heerenveen 23-46
(* Ajax krijgt mogelijk drie punten in mindering)

Meer op




Tags

jong excelsior heerenveen titel mindering accepteert acuna aftrek chileen curth jorge mulder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.442 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda