Transparent
Inloggen
Sluiten

Woede-aanval Van Marwijk in rust hielp slechts kort

2 mei 2004 17:19

Bert van Marwijk was allesbehalve te spreken over zijn spelers in het duel tgeen FC Groningen. "Ik heb me de eerste helft groen en geel geergerd en de tweede helft kapot geergerd. De ploeg leek niet vooruit te branden. Normaal gesproken kan ik dit elftal niets verwijten voor wat betreft de inzet. Maar vandaag wel."

"Ik ben in de rust flink boos geworden. We kwamen dan wel op 1-0 en moesten vervolgens de tweede maken via Van Persie. Ik wilde nieuwe mensen inbrengen en meer aggressiviteit te krijgen. Maar na de gemiste kans werd het alleen maar weer slechter."

"Het is heel teleurstellend. Ik wilde graag tot het einde meespelen om de tweede plaats. je wilt in ieder geval jezelf niets te verwijten kunnen, maar dat mogen we ons vandaag wel, en dat is heel hammer. Twee maanden geleden riep iedereen nog dat we vijfde of zesde zouden worden. We zullen nu in ieder geval derde moeten worden om een plaats te hebben die velen lang niet van ons hadden verwacht dit seizoen."




Tags

marwijk geergerd woede aggressiviteit allesbehalve branden groen groningen hammer persie tgeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.443 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda