Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord blijft in de race na 2-0 overwinning op Volendam

25 april 2004 16:23

Feyenoord blijft in de strijd om de tweede plaats na een 2-0 overwinning in De Kuip op Volendam. De achterstand op PSV blijft daardoor met drie duels te gaan drie punten (en een fors minder doelsaldo).

In een matige wedstrijd kwam Feyenoord vlak voor rust op 1-0 via een doelpunt van Smolarek. Na vlak daarvoor twee goede kansen gemist te hebben kopte hij twee minuten voor rust een bal uit een vrije trap in de verre hoek.

Na rust bleef Feyenoord kansen missen, waardoor een forse overwinning achterwege bleef. Een kwartier voor tijd schoot Dirk Kuyt een penalty onberispelijk in de hoek, onhoudbaar voor Volendam keeper Verhoeven.

In blessuretijd was Hossam Gahly nog dichtbij een slottreffer, zijn schot landde echter op de lat. Feyenoord verzuimde het daardoor echt leuk te maken tegen een matig Volendam. Het publiek moest zich daarom zelf maar vermaken in De Kuip.




Tags

volendam kuip gahly hossam kuyt landde onhoudbaar slottreffer smolarek verhoeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat twente voortzetten wehave yoda