Transparent
Inloggen
Sluiten

"Trekt Feyenoord opnieuw keeper aan? Bod op talentvolle Egyptische keeper"

24 april 2004 14:14

Verslaggever: K

Volgens Egyptische media zou Feyenoord een officieel bod hebben gedaan op de jonge talentvolle Egyptische keeper Sherif Ikrami. Egyptianplayers.com meldt dat de keeper het bod zou hebben bevestigd en hebben laten weten dat onderhandelingen met Feyenoord snel zullen volgen. Het zou gaan om een bod van 800.000 euro. De aanvoerder van Egypte U20 maakte indruk op het WK U20 in de Verenigde Arabische Emiraten en werd toen nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax. De 1m93 lange keeper komt momenteel uit voor Al Ahly.

Het ligt niet voor de hand dat Feyenoord nog een keeper zal aantrekken nadat het Babos al van NAC overhaalde. Daarnaast kan het nog rekenen op Lodewijks als tweede doelman. Derde doelman Zoetebier staat op de nominatie om te vertrekken, maar heeft nog geen nieuwe werkgever gevonden.

Duidelijk is wel dat Ghaly goed bevalt in Rotterdam. Onlangs bekeek Feyenoord al de Egyptische spits Zidan in een duel waarin hij vijf keer scoorde en nu wordt dus de jonge Egyptische keeper zeer nadrukkelijk in verband gebracht met Feyenoord.

Meer op




Tags

egyptische ahly babos egypte egyptianplayers emiraten ghaly ikrami lodewijks nac nominatie overhaalde sherif werkgever zidan zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave