Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB onderzoekt stadionverboden

21 april 2004 23:59

Verslaggever: JV

De KNVB gaat samen met de clubs uit de ere- en eerste divisie onderzoek doen naar het effect van stadionverboden op de politie-inzet. KNVB-voorzitter Henk Kesler wil niet langer wachten op eventuele initiatieven van de overheid. Kesler wil weten hoeveel politie er minder kan worden ingezet als het middel van een stadionverbod maximaal wordt gebruikt. Gisteren uitte Deetman bij de presentatie van een rapport over de gebeurtenissen rond de wedstrijd ADO Den Haag - Ajax hevige kritiek op de KNVB.

De Haagse burgemeester vindt de KNVB veel te laks bij het bestrijden van supportersgeweld. De voetbalbond houdt zich volgens de burgemeester te veel bezig met financi?le zaken. Hij snapt ook niet dat clubs waarvan supporters zich misdragen geen puntenmindering als straf krijgen opgelegd. Kesler vindt het 'jammer dat Deetman deze uitspraken heeft gedaan, voordat hij dat tegen ons heeft gezegd'. Volgens Kesler doet de KNVB al veel tegen supportersgeweld, ook in overleg met de overheid.

Meer op




Tags

knvb kesler stadionverboden deetman overheid supportersgeweld ado hevige laks misdragen puntenmindering rapport stadionverbod

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda