Transparent
Inloggen
Sluiten

Brosque maakte goede indruk; nu terug naar Australie

21 april 2004 12:50

Verslaggever: RvN

Alex Brosque maakte volgens de officiele website van Westerlo, de club waarmee Feyenoord een samenwerkingsverband heeft, een goede indruk bij de wedstrijd van het tweede elftal. Op verzoek van Feyenoord verbleef hij de laatste dagen bij Westerlo. Hij liet de kans op een contractaanbieding bij Lierse daarvoor uiteindelijk schieten. Volgens Belgische media keert hij vandaag terug naar Australie en zit de kans erin dat Feyenoord hem een contract aan zal bieden. Het is de vraag of de Rotterdammers hem eerst willen stallen bij Westerlo. Aanvankelijk liet Brosque weten daar geen trek in te hebben, hij liet toen een testwedstrijd bij Westerlo om die reden schieten en leek voor Lierse te gaan kiezen. De jonge aanvaller werd begin deze maand met grote overmacht gekozen tot beste talent (U21) van Australie.

Meer op




Tags

australie brosque westerlo lierse contractaanbieding overmacht samenwerkingsverband stallen testwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.452 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda