Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit wil Ono geen toestemming geven voor deelname Olympische Spelen

21 april 2004 00:49

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ruud Gullit de Japanner Shinji Ono geen toestemming wil geven om met Japan naar de Olympische Spelen te gaan. De krant citeert daarbij uit een Japanse krant. Gullit verblijft momenteel met Sjaak Troost in Azie. Eerder meldden we al dat het een grote wens van Ono is om uit te komen op de Olympische Spelen. Hij miste Sydney wegens een blessure. Wotte liet in het AD weten dat Feyenoord hem volgens de regels niet hoeft af te staan omdat hij al is uitgekomen voor het nationale elftal.

Als hij mee zou doen aan de OS zou hij de voorbereiding en de start van de competitie moeten missen. Indien Feyenoord hem niet laat gaan zal hij ongetwijfeld wel opgeroepen worden voor het toernooi om het Aziatisch Kampioenschap dat vlak voorafgaand aan de OS wordt gehouden. Hij mist dan een deel van de voorbereiding.

Meer op




Tags

gullit ono azie citeert japan meldden shinji sydney troost uitgekomen wotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment