Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie moet nog kiezen tussen PSV en Sevilla; aanvaller hekelt Feyenoord (audio-interview)

20 april 2004 17:18

Verslaggever: RvN

Robin van Persie liet inmiddels weten een mediastop te hebben afgekondigd. Tegenover Radio Rijnmond gaf hij nog een exclusief interview weg. De speler gaf aan dat er vandaag zeker nog niets getekend zal worden. "Het is niet zo ver gevorderd. daar is een misverstand over. Ik heb pas een gesprek gehad met PSV" aldus Van Persie. Hij is erg gecharmeerd van Hiddink, diens visie, de rol die Hiddink voor hem in gedachten heeft en de manier waarop Hiddink aangaf hoe hij in het verleden met spelers als Mijatovic heeft gewerkt. "Het was een heel fijn en positief gesprek. Ik wil waardering voor wat ik doe en dat kan ik volgens mij bij hem wel krijgen. Ik heb een hoge dunk van hem als trainer en als mens." Zijn vader onderhandeld vandaag verder over de financiele eisen van van Persie.

Maar ook Sevilla is nog steeds vollop in de markt. "Dat is heel concreet. Ze hebben gisteren een aanbieding gedaan. Ze geven aan dat ze me er heel graag bij willen hebben en in welke rol, als opvolger van Reyes." Duidelijk uit het interview werd dat Sevilla veel meer geboden heeft qua salaris dan PSV. Hij deed verder het bericht van Johan Derksen dat hij 1,3 miljoen euro netto zou kunnen verdienen bij PSV af als totale onzin.

De aanvaller van Feyenoord gaat nu beide aanbiedingen in overweging nemen. Hij zal nu moeten kiezen tussen een rol in Spanje waar ze hem heel graag willen als opvolger van Reyes en PSV welke vooral vanwege de visie en de persoon Hiddink een serieuze optie is.

In het interview hekelde hij de leiding van Feyenoord. Sevilla zou zich al een week of drie, vier geleden bij Feyenoord hebben gemeld. De club had echter verzuimd hem die interesse door te geven. "Ze hadden beloofd het door te geven aan mij of mijn zaakwaarnemer als iemand zich zou melden". Doordat dat niet gebeurde komt Sevilla pas op het laatste moment weer in de picture.


Luister zelf naar het hele interview: Radio Rijnmond

Meer op




Tags

sevilla persie hiddink audio hekelt reyes rijnmond afgekondigd derksen dunk gevorderd hekelde mediastop mijatovic misverstand netto onzin overweging picture vollop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda