Transparent
Inloggen
Sluiten

Brosque test TOCH bij Westerlo; Feyenoord stuurt ook twee andere spelers

20 april 2004 10:12 - KVC Westerlo

Verslaggever: K

De Australier Brosque heeft de deadline van Lierse SK om een contract te ondertekenen laten lopen. Hij Heeft de Belgische club niets meer laten weten en de club meldt dan ook zelf niet meer actief achter de talentvolle aanvaller aan te gaan. Westerlo meldde gisteren dat hij maandagavond toch mee zou gaan spelen in het duel van het tweede elftal. Eerder trok hij zich daarvoor terug omdat hij of direct naar Feyenoord wilde of een contract bij Lierse wilde ondertekenen. Een verhuur zou hij niet zien zitten. Na tussenkomst van Feyenoord zou hij nu alsnog het oefenduel hebben afgewerkt.

Daarnaast meldt Westerlo dat het via tussenkomst van Feyenoord nog twee stagiares had maandagavond. Het gaat om Samuel (ex-Barcelona en Sporting Lissabon) en de 34 jarige linkerback Orlando (ex-Milaan, nu in de Italiaanse 3e klasse). Het ligt voor de hand dat die bij Feyenoord zijn aangeboden en doorgestuurd zijn naar Westerlo.

Meer op KVC Westerlo




Tags

westerlo brosque lierse stuurt australier barcelona deadline doorgestuurd linkerback lissabon milaan orlando samuel sporting stagiares

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave