Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: heel apart gevoel

18 april 2004 15:27

Dirk Kuyt sprak over een heel apart gevoel dat hij had bij zijn terugkeer in De Galgenwaard. "Ik heb hier toch vijf jaar gespeeld en dan kom je hier als tegenstander. Ik had natuurlijk geen betere uitslag kunnen wensen, als dit. Ik denk dat we hier het maximale eruit hebben gehaald" aldus Dirk Kuyt, wijzend ook naar de moeilijke eerste helft.

Zelf scoorde hij de tweede goal uit een vrije trap in het strafschopgebied gegeven voor een terugspeelbal. "Bij zo'n vrije trap heb je twee mogelijkheden. Of hoog in de goal, of laag over de grond gebruik maken van een gaatje. Je gokt er dan op dat spelers omhoogspringen. Maar je moet daar wat geluk bij hebben."

Kuyt benadrukte dat Feyenoord zich niet teveel richt op PSV dat drie punten en een beter doelsaldo voorstaat, maar vooral naar zichzelf kijkt. "We moeten ons erop richten om onze eigen wedstrijden allemaal te winnen en dan kijken wat er nog mogelijk is."

"Voor een club als Feyenoord is het zonde als je al zo vroeg in het seizoen voor alle prijzen wordt uitgeschakeld. Maar als je kijkt waar we vandaan komen, dan laten we nu langzamerhand wel zien dat we wel degelijk een ploeg hebben om rekening mee te houden."




Tags

kuyt gaatje galgenwaard gokt omhoogspringen terugspeelbal voorstaat wijzend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki