Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord scout bekijkt FC Karnten voor Bosnische verdediger

11 april 2004 17:51

Verslaggever: K

Volgens diverse Oostenrijkse media was Feyenoord scout Mika Lipponen gisteren in Oostenrijk om FC Karnten te bekijken. De leiding was de tweestrijd tegen FC Karnten klaarblijkelijk nog niet vergeten en Lipponen zou zijn afgereisd om de transfervrij linksbenige verdediger Sasa Papac te bekijken. Opkomend op de linkerflank scoorde hij prompt vlak voor rust een 'droom'goal voor FC Karnten. De Oostenrijkse ploeg zou het duel in de achtste finales van de Oostenrijkse beker met 4-0 winnen van Salzburg. In de competitie doen ze het een stuk minder met een troosteloze laatste plaats.

Volgens het regionale Karntner Zeitung zou niet alleen Papac maar ook de naam van de 18-jarige middenvelder Manuel Weber nadrukkelijk in het notitieboekje van Lipponen zijn terechtgekomen. Die maakte het eerste doelpunt.

Meer op




Tags

karnten lipponen bosnische papac karntner klaarblijkelijk linkerflank mika notitieboekje oostenrijk opkomend prompt salzburg sasa troosteloze tweestrijd weber zeitung

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg