Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: we mogen niet ontevreden zijn; complimenten voor Zoetebier

11 april 2004 14:56

Bert van Marwijk vond dat zijn ploeg niet ontevreden mag zijn dat de ploeg thuis vlak voor tijd alsnog gelijk kwam. "We hebben wel alle risico's genomen. Het was jammer dat de 0-1 viel op een moment dat we juist net terugkwamen in de wedstrijd. Dan is het een groot compliment voor het team dat ze alsnog op 1-1 kwamen."

Van Marwijk had een persoonlijk compliment voor Zoetebier, die Feyenoord vooral in de eerste helft een paar keer van een achterstand behoedde. "Zoetebier keept al weken geweldig moet ik zeggen. Vandaag kon hij zich weer onderscheiden. En dat gun ik hem enorm" aldus Van Marwijk.

"Ajax was beter in de eerste helft. In balbezit konden wij het verschil niet maken, waren we veel te onrustig. Zij hadden meer kansen om verder uit te lopen. Voetbalden makkelijker, relaxter. In de 2e helft en dan met name de eindfase ging dat bij ons veel beter. Lazovic en Van Persie zorgden in de slotfase eindelijk eens voor meer verrassing. Als ze zo gaan invallen dan heb ik een probleem erbij" aldus Van Marwijk.

De Feyenoord coach wil dat zijn ploeg de druk op PSV blijft houden maar is reeel genoeg dat de afstand behoorlijk is. "Met nog vijf duels staan we niet alleen drie punten achter, maar heeft PSV ook nog een veel beter doelsaldo."




Tags

marwijk zoetebier behoedde keept lazovic persie relaxter terugkwamen voetbalden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also any arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki