Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks en Van Wonderen niet op tijd fit voor klassieker

8 april 2004 08:50

Patrick Lodewijks hoopte op een snel herstel om op tijd fit te zijn voor de klassieker tussen Feyenoord en Ajax komende zondag. Dat zit er echter niet in. Hij heeft nog teveel last van zijn blessure onder zijn achillespees, zo liet hij weten in het Algemeen Dagblad.

Ook Kees van Wonderen haalt het duel niet. Aan het einde van zijn carriere zal er dus voor hem geen klassieker meer inzitten. Van Wonderen kampt met een Achillespeesblessure,een rentree zit er aanstaande zondag dus ook niet in. Daarmee blijft zijn totaal van de Klassieker tegen Ajax beperkt tot twaalf edities. Van Wonderen is bezig aan zijn laatste jaar van zijn actieve voetballoopbaan. Na dit seizoen treedt hij als scout in dienst van Feyenoord.Van Wonderen baalt er van dat hij deze wedstrijd moet missen, "ja dat zij toch wel de wedstrijden van het seizoen" aldus Kees. Van Wonderen speeld in acht seizoenen twaalf maal tegen de Amsterdammers, waarvan er maar vier in de Kuip. Wel maakten hij in de Kuip zijn enigste treffer op 20 december 1998.




Tags

wonderen klassieker lodewijks kuip achillespees achillespeesblessure enigste inzitten speeld voetballoopbaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda