Transparent
Inloggen
Sluiten

Wim Jansen: prioriteit Feyenoord hoort in De Kuip te liggen

27 maart 2004 10:45

Verslaggever: K

In zijn tweede column voor het Rotterdams Dagblad zette Wim Jansen twijfels bij het nut van het samenwerkingsverband met Excelsior voor de echte talenten.

"De prioriteiten van Feyenoord horen in de Kuip te liggen. Wat er met al die spelers gebeurt die buiten Rotterdam zijn geplaatst, interesseert de supporters van Feyenoord niet. Met buitenlandse projecten hebben de mensen niks. Het legioen koopt een seizoenkaart voor het elftal dat in de Kuip speelt. In het stadion, zo verwacht men, moet de hoogste kwaliteit op het veld worden teruggezien. Daar wordt ook het geld voor de commercie, sponsoring, etc. verdiend.

Alles wat er om Feyenoord heen gebeurt, is nu eenmaal van secundair belang. Sommigen zullen beweren dat samenwerkingsverbanden en buitenlandse projecten bedoeld zijn voor de toekomst. Visie voor de toekomst moet er altijd zijn, maar het geld moet vooral in het eerste elftal worden ge?nvesteerd. Een voetbalsupporter wil direct resultaat zien."

Lees de gehele column van Wim Jansen in het Rotterdams Dagblad

Meer op




Tags

jansen kuip column rotterdams commercie excelsior legioen nvesteerd prioriteiten samenwerkingsverband samenwerkingsverbanden secundair seizoenkaart sponsoring teruggezien voetbalsupporter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda