Transparent
Inloggen
Sluiten

Connolly bijna rond met Nederlandse club?

15 augustus 2000 21:56 - Onefootball

Verslaggever: RvN

Volgens de zaakwaarnemer van de ierse spits van Feyenoord David Connolly, zou de Ier dit weekend rond kunnen komen over een transfer van Feyenoord naar naar een andere Nederlandse club. Connolly mag bij Feyenoord vertrekken. Volgens dezelfde berichten zou het gaan om Heerenveen. Vitesse haakte af na de transfer van Bob peeters, Groningen zou de gevraagde transfersom niet kunnen betalen.

Connolly stond onder druk van de Ierse bondscoach om een transfer naar een club uit een hoogste divisie af te ronden om zo op een hoger niveau speeltijd te krijgen om in aanmerking te kunnen blijven komen voor een plaats in de Ierse selectie.

De Ierse zaakwaarnemer liet tegen de internetsite onefootball.com weten dat Connolly het heel goed naar zijn zin had in Nederland en Nederland verkoos boven een terugkeer naar Engeland.

Meer op Onefootball




Tags

connolly nederland engeland groningen haakte heerenveen internetsite onefootball peeters verkoos vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think what will willykment year yoda zeroukki zerrouki