Transparent
Inloggen
Sluiten

Dirk Kuyt: overtuigd dat ik hier ga slagen

21 maart 2004 15:29

Dirk Kuyt was de matchwinnaar door na ze sminuten de enige goal van de wedstrijd te maken. Daarvoor had hij al twee keer op de paal geschoten. Hij maakt de laatste tijd een moeilijke periode door bij Feyenoord. "Ik denk dat je zo'n seizoen nodig hebt om er doorheen te komen. Ik ben overtuigd dat ik hier ga slagen" aldus een strijdvaardige Kuyt.

"Het was belangrijk dat we vroeg in de wedstrijd een goal maakten. Al had ik het met buitenkant rechts moeten doen, want vervolgens had ik pijn vanwege dat gat. Maar dat had ik er wel voor over. Bij rust hadden we met 4-0 of 5-0 voor moeten staan. We hebben goed geveoetbald, al was de eindpass niet altijd goed. Als je ziet wat een kansen we hadden, niet te geloven. In de tweede helft hebben we RKC terug laten komen. Zoetebier had nog een goede redding, al hadden wij ook in de tweede helft de beste kansen.




Tags

kuyt eindpass geveoetbald matchwinnaar rkc sminuten strijdvaardige zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda