Transparent
Inloggen
Sluiten

Meer informatie over Vaschuk

16 maart 2004 10:48

Verslaggever: K

De 29-jarige Vladyslav Vaschuk is zeer ervaren. De Oekrainse internationaal maakte na jaren Champions League met Dynamo Kiev in januari 2003 de overstap naar Sparta Moskou. Dat leverde nogal een rel op in Oost-Europa. Dynamo Kiev bestreed dat de verdedigend ingestelde speler transfervrij zou kunnen vertrekken. Dat werd uiteindelijk bij de UEFA uitgevochten. Door een zware blessure mist hij een groot deel van vorig seizoen. Na een jaar heeft hij zich zich vrijgekocht bij Spartak Moskou in de hoop een overstap te kunnen maken naar West-Europa. In dat kader werkte hij in januari al een stage van een week af bij het Duitse Hannover '96. Daar kon hij echter geen dusdanige indruk achter laten dat de club hem een contract aanbood. Hij kan zowel centraal in de verdediging als als verdedigende middenvelder uit de voeten. Zijn officiele website is op dit moment uit de lucht.

Afgaande op de woorden van Wotte dat Feyenoord slechts op zoek is naar een centrale verdediger en een linksback, lijkt Feyenoord hem dus een kans te willen geven zich te bewijzen als verdediger.

Meer op




Tags

vaschuk dynamo kiev aanbood bestreed hannover kader lucht oekrainse oost rel sparta spartak stage uefa uitgevochten vladyslav vrijgekocht west wotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg