Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpuntenmaker Smolarek: verdienste van het hele team

14 maart 2004 15:41

Ebi Smolarek was de matchwinnaar met de enige goal na zestien minuten. "De goal is de verdienste van het hele team. Het gaat erom dat we gewonnen hebben. We hebben een goede wedstrijd gespeeld, zeker in de eerste helft. We speelden goed in op het feit dat ze met twee linksbenige spelers in het centrum speelden. Daar hebben we van geprofiteerd, kwam ook de fout uit. In de tweede helft kwamen we in de problemen, werden we vermoeid. We hebben vandaag keihard gewerkt met het hele team, er was niemand die verzaakte. We moeten gewoon zo doorgaan, dan komt het helemaal goed denk ik. We hebben wel laten zien dat we wel goed voetbal kunnen spelen."




Tags

smolarek verdienste doelpuntenmaker ebi matchwinnaar verzaakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave