Transparent
Inloggen
Sluiten

Naast Allessandro nog 2 Brazilianen op stage

13 augustus 2000 00:08

Verslaggever: RvN

Atletico Mineiro maakte vandaag bekend dat 3 spelers van de Braziliaanse club voor 3 maanden naar Feyenoord zullen gaan om een poging te wagen een contract af te dwingen. Eerder onthulden we al de komst van Allessandro. Atletico Mineiro meldt nu dat de 18-jarige aanvaller Allessandro, Rogerio en Emerson naar feyenoord zullen komen voor een periode van 3 maanden. In die 3 maanden krijgen zij de kans ene contract af te dwingen. Rogerio zal overigens rechtstreeks doorgaan naar RWDM om bij de andere satellietclub zijn kunsten te gaan vertonen. De komst van de 3 spelers is onderdeel van de overeenkomst die Feyenoord heeft met de satellietclub. Van Mineiro speelt o.a. Somalia al bij Feyenoord.

Meer op




Tags

allessandro mineiro atletico rogerio satellietclub stage emerson kunsten onthulden poging rwdm somalia vertonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda