Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord meldt zich bij Hill; verdediger twijfelt

12 maart 2004 14:18 - Kicker

Verslaggever: K

Delano Hill liet tegenover Kicker weten dat Feyenoord zich bij zijn zaakwaarnemer Linse heeft gemeld. De verdediger van Hansa Rostock twijfelt openlijk over een terugkeer naar Nederland. Hij heeft inmiddels een nieuwe aanbieding van zijn club Hansa Rostock ontvangen. Volgens Linse zal hij voor april een beslissing nemen over zijn toekomst. Volgens zijn zaakwaarnemer heeft Hill het heel erg naar zijn zin in de Bundesliga en bij Hansa Rostock. De mogelijkheid om bij Feyenoord Champions League of UEFA Cup te spelen, is echter de reden voor Hill om na te denken over een terugkeer naar Nederland.

Voorafgaand aan zijn drie jaar bij Hansa Rostock speelde hij in Nederland achtereenvolgens voor Den Bosch, RKC Waalwijk en Willem II. Daarvoor kwam hij bij PSV uit in de jeugdafdeling.

profiel: VI
profiel: Hansa Rostock
artikel: Delano Hill (Duits)

Meer op Kicker




Tags

hill hansa rostock nederland twijfelt delano linse bundesliga jeugdafdeling kicker rkc uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.492 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda