Transparent
Inloggen
Sluiten

Sturm Graz wint topper; Coach boos

12 augustus 2000 21:42

Verslaggever: RvN

Sturm Graz won vanavond de Oostenrijkse topper tegen Tirol met maar liefst 3-0. Van feyenoord was een delegatie aanwezig om de Oostenrijkers in de topper te bekijken. Zowel Sturm Graz als Tirol speelt volgende week in de voorronde van de Champions League om een plaatsje in de Champions League.

Coach Osim van Sturm Graz, tegenstander van Feyenoord, reageerde zeer fel richting de Oostenrijkse bond voor het plannen van deze topper. Volgens hem zijn de spelers door het drukke programma in Oostenrijk en de Champions League al vermoeid. het plannen van de topper tussen deze wedstrijden door was volgens hem onverantwoord en heel slecht voor het Oostenrijkse voetbal.

Uiteraard toonde de coach zich zeer verheugd over de uitslag en het spel in de wedstrijd in de derby tegen Tirol. Tirol leek duidelijk te kampen te hebben van de naweeen van de kwalificatiewedstrijd tegen Valencia. Sturm Graz daarentegen had de onverwachte winst tegen Feyenoord gebruikt als energie om ook tegen Tirol uitstekend te kunnen spelen en een goede stap te kunnen zetten in de race om het kampioenschap van Oostenrijk.

Meer op




Tags

graz sturm topper tirol oostenrijk delegatie derby naweeen onverantwoord osim plaatsje valencia voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda