Transparent
Inloggen
Sluiten

Tuyp maakt het Jong Feyenoord lastig

8 maart 2004 22:15

Verslaggever: K

Jong Feyenoord is er niet in geslaagd Jong Volendam te verslaan. In Volendam werd het 3-3, ondanks dat de Volendammers met negen man eindigden door twee rode kaarten. Tuyp, terugkerend van een blessure, was de drijvende kracht achter Jong Volendam dat sinds kort getraind wordt door de van Feyenoord afkomstige jeugdtrainer Marcel Bout. Tuyp, die volgens de berichten dus in de belangstelling zou staan van Feyenoord, scoorde zelf niet, maar was wel de drijvende kracht achter de ploeg die in de eerste helft op een 3-1 voorsprong kwam. Na de twee rode kaarten kwam Feyenoord terug tot 3-3. Lazovic scoorde twee keer, Mulder een keer voor de Rotterdammers.

Jong Feyenoord moet door de nederlaag de kop van de ranglijst overdoen aan SC Heerenveen. De Friezen staan twee punten voor, maar hebben twee duels meer gespeeld. Ajax heeft evenveel verliespunten als Heerenveen en volgt op vier punten van Feyenoord.

Meer op




Tags

jong tuyp volendam drijvende heerenveen afkomstige bout lazovic mulder overdoen verliespunten volendammers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda