Transparent
Inloggen
Sluiten

Borst over Van Persie, Mexes, Bosschaart en de interesse van Feyenoord voor Van Hanegem

7 maart 2004 23:39

Verslaggever: K

Hugo Borst tracht bij het programma Studio Voetbal steeds meer een tegenhanger te worden van hetgeen VI redacteur Johan Derksen bij Voetbal Insite doet. Volgens Borst zijn de persoonlijke problemen tussen Van Persie en Van Marwijk zo hoog opgelopen, dat het niet meer goedkomt tussen de twee. Voor de aanvaller zouden scouts van Tottenham Hotspur op de tribune zitten. Verder wist hij te melden dat Feyenoord de onderhandelingen met FC Utrecht heeft stopgezet wegens het lekken van informatie over de onderhandelingen.

De Fransman Mexes zou volgens de geruchten in de belangstelling staan van Feyenoord. Die komt in ieder geval niet, want is te duur gebleken.

Informeel zou Van Hanegem benaderd zijn als assistent coach van Gullit. Feyenoord zou voor Van Hanegem een positie in gedachten hebben, waarbij hij ook zijn huidige baan als assistent bondscoach zou kunnen blijven uitoefenen.

Meer op




Tags

borst hanegem mexes persie bosschaart baan derksen fransman goedkomt gullit insite marwijk redacteur stopgezet tegenhanger tottenham tracht utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki