Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: dit was het maximaal haalbare

7 maart 2004 17:58

Bert van Marwijk moest na afloop concluderen dat een gelijkspel het maximaal haalbare was zondagmiddag. "De personele problemen zijn groot. Ik moest zeven verdedigers missen en had daarom bijna een gehele nieuwe achterhoede. Daarnaast is de voorhoede niet in vorm. Dan moet je concluderen dat dit wellicht het maximaal haalbare was. Heerenveen wordt misschien onderschat, maar heeft een kwalitatief heel goede ploeg, alhoewel zij ook ver terugzakten."

De Feyenoord coach had gemengde gevoelens over zijn experiment met Ghaly achterin. "Hij blijkt op die positie nog niet geschikt te zijn voor ons. Je zag vanmiddag dat hij heel veel kan, maar vaak onnodig risico neemt, teveel risico. Dat heeft tijd nodig. Hij zal een aantal maanden bij ons moeten zijn om de communicatie in het team te verbeteren."




Tags

marwijk achterhoede alhoewel experiment ghaly heerenveen kwalitatief terugzakten voorhoede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.342 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda